Despre mine

câteva cuvinte despre mine

page2-img1

Salut! Sunt Alex. Îți mulțumesc că ai poposit pe site-ul meu. Aș vrea să îți spun câteva cuvinte despre ceea ce fac. Aș putea începe prin a îți spune că sunt fotograf de nuntă, dar mie îmi place să cred că sunt mai degrabă povestitor. Un povestitor în imagini. Un documentarist iubitor de frumos.

Ador nunțile. Cu toată emoția și agitația care le înconjoară. Cu toate micile detalii și întâmplări care fac din fiecare nuntă un eveniment unic și irepetabil. Am auzit și eu, așa cum probabil ai auzit și tu, părerea că nunțile ar fi toate la el. Că ar fi plictisitoare. Crede-mă: nu sunt așa! Sunt fascinante, dacă știi să privești dincolo de ritualul standard pe care fiecare cuplu îl îndeplinește la nuntă. Pentru că ceea ce contează cu adevărat este experiența voastră, modul personal cum trăiți această zi. Emoțiile pe care le veți simți. Toate acestea sunt unice și sunt doar ale voastre. Nu sunt repetabile și nu sunt standard. Sunt cât se poate de autentice și cât se poate de frumoase. Sunt ceea ce voi fotografia la nunta voastră.

Sunt de părere că rolul fotografului de nuntă este de a documenta evenimentul fără să intervină în desfășurarea lui. De a spune în imagini povestea întregii zile pentru generațiile viitoare, asemeni unui cronicar. De a surprinde esențialul, dincolo de aparențe și de a găsi autenticitatea în fiecare poveste spusă, dincolo de convențional.

domeniu de activitate

Fotografii cu sens

Oricine poate face o fotografie. Dar nu orice fotografie are ceva de spus. Fotografiile trebuie să fie gândite ca să poată da de gândit.

 

Frumusețea există

Ochii unui fotograf găsesc frumuseţea reală şi o pun în lumina potrivită. Uneltele sunt utile, dar nu înseamnă nimic fără ochii învăţaţi să descopere.

Doi fotografi

Preţuim amintirile. Sunt singura noastră victorie în lupta cu timpul. În această luptă nu este loc de compromisuri. Vrei doi fotografi pentru ceea ce contează.

Listă de servicii

  • Fotografie de botez
  • Fotografie de nuntă
  • Fotografie de familie
  • Ședință foto de logodnă
  • Ședință foto maternitate
  • Fotografie tematică

Cum lucrez?

Suntem splendorphotography.ro o echipă tânără din București, pasionați de fotografie, de oameni și de poveștile lor de dragoste.

Pentru a va putea trimite oferta noastra personalizata, este important să ne oferiti cat mai multe detalii legate de nunta voastra: data nuntii, orasul in care va avea loc și un numar aproximativ de invitati.

De asemenea avem rugamintea ca atunci cand ne scrieti, sa ne povestiti cate ceva despre voi doi si despre asteptarile pe care le aveti de la noi. Punem foarte mult suflet în relatia cu mirii nostri, motiv pentru care ne dorim tare mult sa fim pe aceeasi frecventa.